27 Ağustos 2012 Pazartesi

Yatsan Lateks Yataklar

Doğal malzeme ve daha yüksek yatak sevenlerin tercihi Avalanche...
Multi spring yay sisteminin üzerinde kalın lateks malzemeden oluşan AVALANCHE yatak, bedene her yerden temas ederek mükemmel bir konfor ve rahatlık sağlar.
Kauçuk ağacının ös sütünden elde edilen doğal lateks malzeme hava, ısı ve nem hareketi sağlayarak uygun uyku iklimini oluşturur. Avalanche yatakta kullanılan natürel latex malzeme yatağınızda her türlü mite türevi canlıların yaşamasını engeller.
Lateksin üstün konforunu ideal yay sistemi kombinasyonuyla sunan AVALANCHE yatak, 32 cm kalınlığıyla özellikle yüksek yatak sevenlerin tercihidir.

            Özellikle hastalar ve çocuklar için akıllı bir tasarım arayanlara Breeze yatak...
İnsanın iyiliğine ve mutluluğuna odaklı YATSAN üretim felsefesinin en özel yataklarından BREEZE, rahat bir yatağa en çok ihtiyacı olan hastalar ve çocuklar için tasarlanmıştır.
Breeze yatak yaysız ve elastik yapıya sahiptir. Natürel lateksin sağladığı hava dolaşımı yatak içerisindeki sıcaklığı dengeler ve bu sayede hijyenik, rahat bir uyku ortamı oluşur. Hasta ve çocukların daha doğru pozisyonlarda uyumasını sağlar.
BREEZE, yatakta uzun süre kalanlar için tasarlansa da konforlu bir uykuyu tercih eden herkes için bu akıllı tasarım uygundur.

            Lateks, deve tüyü ve ipeğin muhteşem kombinasyonu Fragrance yatakta...
Sıradışı bir tasarıma sahip FRAGRANCE yatak, lateksin vücudun hava almasını sağlayan açık hücre yapısını, deve tüyünün termostatik özelliğini ve saf ipeğin doğallığını bir arada bulunduruyor.
Tamamen yaysız olarak tasarlanan FRAGRANCE yatak, bu üçlü kombinasyonu bütünleyen saten kumaşın yumuşaklığı ile egzotik ve şaşırtıcı bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Doğanın kollarında uyur gibi... Cashmere yatak...
Yapımında lateks, organik yün, pamuk ve bambu lifinden kumaş kullanılan CASHMERE, doğal ürünlerin bir araya geldiği özel bir yatak olmanın yanısıra, bu malzemeleri sıradışı bir kombinasyonla sunan mükemmel bir tasarım.
Yün ve pamuktan oluşan iki farklı yüzey mevsime göre çift taraflı kullanım olanağı sağlarken, bambu lifinden kumaş, terlemeye karşı 4 kat daha fazla koruma sağlıyor.

Lateksin üstünlüklerini Pocket Yay Sistemi ile birleştiren özel bir yatak: Whisper...
WHISPER’a özgü bu birleşme, üst düzey konfor ve ideal uykuyu bir arada sunuyor.
Doğal kauçuk ağacının özünden üretilen lateks sünger, kendi kendine havalanma özelliğiyle daima serin ve kuru kalarak nem tutmuyor.
Pocket Yay Sistemi ile desteklenen ortopedik yapısı vücudu doğruve dengeli pozisyonda tutarak güne daha dinamik başlama imkanı sağlıyor.


Tüm lateks yataklar için tıklayın.

1 yorum:

  1. Son derece güzel bir makale. Ayrıca bekleriz visco yatak Teşekkürler

    Yine sizlere önerebileeceğimiz bir adrese ayrıca bekleriz lateks yatak Teşekkürler

    YanıtlaSil