27 Ağustos 2012 Pazartesi

Yatsan Yaylı Yataklar

Kilonuza göre en rahat yatağı seçebileceğiniz özel bir seri: QUEEN, KING VE PREMIERE...
PREMIER SERİSİ, multi spring yay sistemini farklı dolgu malzemeleri ile bir arda kullanarak kilonuza göre yatak seçiminizi kolaylaştırıyor. Multi spring yay sistemi, direnci her bir yaya eşit olarak yayarak ekstra ortopedik bir uyku ortamı sağlarken, farklı yoğunluktaki dolgu malzemeleri vücudunuzun rahat edeceği en ideal sertliği sunuyor.

2 kat fazla yay + çift taraflı ped Crown yatakta...
CROWN, insan vücudunun ayaktayken sahip olduğu ideal “S” konumunu yatış pozsiyonunda da koruyarak sabahları zinde ve dinlenmiş olarak kalkmanızı sağlar.
Yatağın bir tarafındaki ped, vücudunuza ve omurganıza gereken tüm ortopedik desteği sağlarken, diğer taraftaki ped yatağı daha da esneterek yaylı baza hissini verir. 2 kat fazla yaya sahip multi spring yay sistemi ise, her noktadan temas sağlayarak vücudun dengesini korur.

Eşlere kesintisiz bir uyku sağlayan özel yay sistemi Pocket Daisy’de...
POCKET DAISY yataklarında kullanılan “Torba Yay” sisteminde tek tek paketlenmiş özel üretim yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek vücut ağırlığını dengeler. Bu özel yapı yatak üzerinde hareket transferini engelleyerek, farklı vücut tiplerine sahip eşlere aynı konfor ve desteği sunar.
POCKET DAISY sahiplerinin armağanı ise güne daha sağlıklı ve mutlu başlamanın ayrıcalığıdır.

Sert yatak sevenlerin yanısıra herkesin sevebileceği bir yatak: Switzerland...
Torba yay sistemi ve sert dolgu malzemesinden üretilen SWITZERLAND, bu tarzı sevenler için üretilmiş özel bir yataktır.
Her iki tarafında da kullanılan beyaz keçe, yatağı daha da sertleştirdiği gibi, hava almasına yardımcı olarak steril bir uyku ortamı sağlar.
Sert yatak sevenlerin yanısıra aslında pek çok kişinin rahat edebileceği sıradışı bir rahatlığa sahiptir.

Uykusuzluk problemini unutturan ideal yatak: Interbed...
INTERBED yataklarında kullanılan Multi Spring yay sistemi, direnci her bir yaya eşit olarak yayarak, ekstra ortopedik bir uyku ortamı sağlıyor.
Üretiminde kullanılan tamamen doğal pamuklu kumaş statik elektriği engelleyerek, ortamı stresten arındırıyor ve uykuyu daha da doyumsuz hale getiriyor.

Ne çok sert, ne çok yumuşak, tam kararında... Merrybed yatak...
Multi spring yay sistemi ve özel elyaf dolgulu pedler ile üretilen MERRYBED, çok sert ya da çok yumuşak yatağı tercih etmeyenler için ideal bir yataktır.
Yatağın iki tarafında bulunan pedler, yay sistemi ile vücudunuz arasında gerekli sertlik dengesini sağlar.
Gözle görülmeyen hava kapsülleri gece boyunca yatağın nefes almasını sağlayarak terlemenizi önler ve uyku kalitenizi artırır.

Daha fazla yay, daha fazla konfor Harem yatakta...
Multispring yay sistemi kullanılan Harem Serisi yataklarda metrekare başına düşen yay adedi diğer sistemlere oranla daha fazladır. Bu sayede vücudun tamamına anatomik ve ortopedik destek sağlanır.
Sünger, takoz ve diğer desteklere gerek duyulmadığı için yatak her noktadan nefes alır ve kullanıcısına ekstra konfor sunar.

...ve tüm bu yataklarda bulabileceğiniz diğer özellikler var. Mesela Switzerland:
  • Torba yay sistemi, yayların tek tek torba şeklinde hazırlanmış birbirine bağlı kumaşlar içerisine yerleştirilmesi ile oluşur. Bu sistem sayesinde yaylar birbirinden bağımsız hareket eder ve üzerilerinde oluşan basınç miktarına göre bireysel tepki verir.
  • Bireysel hareket edebilen yaylar da vücudun ortopedisine uygun bir zemin hazırlar; kan akışını düzenler, istem dışı hareketleri en aza indirir.
  • Kullanım konforunun yanısıra uzun ömürlüdür.
  • Tamamen doğal ürünler kullanıldığından toz, mite ve bakteri barındırmaz, hijyeniktir.
  • Yan yüzlerde kullanılan sert sünger bordür yatağın kenarına oturmaktan kaynaklanan deformasyonu engeller.
  • Odanıza veya mobilyanıza uygun özel ölçü seçenekleri vardır.
  • Resmi garanti süresi 2 yıldır. İnternet sitemizdeki CRM altyapımıza ürün kaydı yaptırıldığında garanti süresi 5 yıla uzar.


  • Tüm yaylı yataklar için tıklayın.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder